RS-MENETTELY ULLAKKOHANKKEESSA

Turvallinen kauppatapa sekä asunnon ostajalle että taloyhtiölle

 

RS-KAUPPA

RS-menettely on Asuntokauppalain määrittelemä uusien asuntojen kauppaa koskeva menettely. RS on sekä taloyhtiöille että asunnon ostajille ehdottomasti turvallisin tapa hankkia ja rakennuttaa ullakkoasuntoja.

RS velvoittaa rakennuttajan turvaamaan ostajien ja taloyhtiön edut. Asuntojen valmistuminen määräajassa ja virheettömästi varmistetaan sillä, että rakennuttaja velvoitetaan asettamaan RS-pankkiin rahallinen vakuus sekä rakentamis- että takuuajalle. Rakennuttaja on myös velvollinen hankkimaan rakennusvirhe- ja suorituskyvyttömyysvakuutuksen. Näiden turvin hanke saatetaan loppuun olosuhteista huolimatta.

ullakkoasunnon ostamisen vaiheet

RS-menettelyssä kauppakirjan liitteeksi asetetaan RS-kaupan turva-asiakirjat, jotka mm. määrittelevät tarkoin kaupan kohteena olevan asunnon laatutason. Turva-asiakirjat säilytetään RS-pankissa. RS-pankin tehtävänä on lisäksi valvoa asunnon ostajan etuja siten, että maksuerät vastaavat työmaan kulloista valmiusastetta.

Asunnon ostaminen voidaan jakaa vaiheisiin.

 

Heräsikö sinulle kysymyksiä rs-menettelyyn liittyen?

Jätä yhteystietosi, niin vastaamme kysymyksiisi mielellämme!

5 + 9 =

Voit myös halutessasi ottaa suoraan yhteyttä:

Jan Saxén p. 040 512 9974 tai jan.saxen(at)loftmen.fi

 

Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen tiedot hyväksyt sivuston käyttöehtojen mukaisen henkilötietojen tallentamisen ja käytön.

Tietosuojaseloste ja verkkopalvelun käyttöehdot

 

ETUSIVU

ULLAKOT

YHTEYSTIEDOT

OTA YHTEYTTÄ

Jan Saxén

Toimitusjohtaja

+358 40 512 9974

jan.saxen(at)loftmen.fi

LOFTMEN OY

Pakilantie 71,

00660

Helsinki

Y-tunnus 2572388-9