Kaisaniemenkatu 3

Tunnelmallisia ullakkoasuntoja vastikkeettomassa yhtiössä

 

arte ullakkoasunnot!

Rakennettavien Arte ullakkoasuntojen tunnelmallinen sisustus on saanut inspiraationsa vain kiven heiton päässä sijaitsevan Ateneumin upeista taideaarteista. Sisustusarkkitehtimme on suunnitellut asuntoihin kaksi harkittua tunnelmaa: tyylikkään Edelfeltin ja herkän Schjerfbeckin. Näistä upeista sisustustyyleistä asunnon ostaja on voinut valita mieleisensä tai halutessaan asunnon räätälöinti toiveiden mukaan oli myös mahdollista. 

ULLAKON RAKENTAMINEN

Kaisaniemenkatu 3 ja Vuorikatu 10 kulmaukseen rakennettavia ullakkoasuntoja on yhteensä 5 kpl ja niiden koot vaihtelevat välillä 57 – 122 m2. Asuntojen rakentaminen on käynnissä ja ne valmistuvat syksyllä 2020.

Asuminen Arte ullakkoasunnoissa on huoletonta, sillä yhtiöllä on omistuksessaan lukuisia liiketiloja. Täten asumisesta ei peritä vastiketta. Asukkaiden ei myöskään tarvitse huolehtia kiinteistön korjauksista vuosiin, sillä ullakkoasuntojen rakentamisen yhteydessä yhtiössä toteutetaan laajempi peruskorjaus. Nöistä korjauksista ei tule lainaosuutta ullakkoasunnon ostajille.

TUTUSTU KOHTEEN SIVUSTOON

Lisää myynnissä olevista ullakkoasunnoista ja ullakkohankkeen tiedoista löydät suoraan kohdesivustoltamme.

Oletko kiinnostunut myynnissä olevista ullakkoasunnoista?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

8 + 2 =

Voit myös halutessasi ottaa suoraan yhteyttä:

Jan Saxén p. 040 512 9974 tai jan.saxen(at)loftmen.fi

 

Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen tiedot hyväksyt sivuston käyttöehtojen mukaisen henkilötietojen tallentamisen ja käytön.

Tietosuojaseloste ja verkkopalvelun käyttöehdot

 

ETUSIVU

ULLAKOT

YHTEYSTIEDOT

OTA YHTEYTTÄ

Jan Saxén

Toimitusjohtaja

+358 40 512 9974

jan.saxen(at)loftmen.fi

LOFTMEN OY

Pakilantie 71,

00660

Helsinki

Y-tunnus 2572388-9